onsdag 16 oktober 2013

Äntligen tid

Äntligen fick jag lite tid i helgen som var att ta fram ett av dockskåpen och börja inreda och göra inredningar.

Lite möbler som jag hade från innan. Gardinerna är gjorda av sammet. De små sittpuffarna är spelpjäser i trä som jag limmat på samma sammet som jag gjorde gardinerna av. Soffan och fåtöljen har jag gjort tidigare. Statyn i fönstret är en bit tandpetare, del till tryckknapp och en liten häst i plast som egentligen är ett smyckepärla. Tidningarna på bordet är printies som jag limmat på en bit papper. Därefter limmade jag fast den i bordet. Slipper ha tidningar över hela huset i alla fall.

Alla dessa saker hade jag gjort tidigare. Sängen är tyvärr för liten. Gardinerna gjorde jag nyligen.

Försök på att göra diskbänk. Denna blev tyvärr en aning för stor. Har inte hunnit putsaoch måla den. Har tänkt ha typ tyg att hänga framför. Mattan är lite kraftigare tyg som jag strykt vlieseline på baksidan. Skåpet och spisen hade jag. Klockan på väggen är ett hänge jag köpt på Tradera. 

Tavlorna har jag gjort själv för länge sen. Bordet och kattställningen hade jag också. Öppen spisen är Lundby. Mattan är nån sorts möbelsammet som jag strykt vlieseline på baksidan. Tog en rund burk och streckade runt för att få mattan rund.

Början på badrummet. Mattan är klippt från en bit filt som jag köpte från Tradera. Även vlieseline på baksidan av denna för att göra den mer stabil. Sminkbordet ska jag måla om då färgen släppt på vissa ställen. Ska limma dit små parfymflaskor som jag gjort av små pärlor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar